22.5.2015 13:47:35 Mamča + 4 ♥
Re: ošetření obličeje při AE
Lenko..,
občas bez kortikoidů to nejde.., znám to u své 10ti leté dcery, která má atop od narození.
Ten kortikoid vždy pomohl právě v této fázi, kdy nic jinéhoé nezabralo, ba naopka to ještě začalo hnisat ( ale ne na vářích, ale pod krkem, kdy jí to prasklo až do krve, jako bys podřízla husu... a taky v podkolení, kolem nártu a posléze ještě ohanbí )....
Ošetřovala jsem vlažnou vodou, lehce oťupkávala ručníkem - žádně tření, nechala doschnout, vmazala krém a nechala dýchat....kortikoidy jsem naposledy použila bpohužel loni, kdy na ní spadlo tolika pylu z bezu, že byla kompletně celá během pár minut !!! rozežraná až do krve a pomalu do masa...
Genciálku mi holka špatně snášela, vyzkoušela jsem na ní fakt všechno možné - levné / drahé...nyní mám opět jinou kosmetiku, lae zabírá, i když je drahá jak sv**ě...je to A-Derma avoine rhealba.., vhodné už pro malé dětičky...
Koupila jsem před týdnem, kdy se mi dcera fakt osypala z letošného pylu....nehorázně až moc.., napolsedy byla takhle osypaná přesně před 10ti lety, když byla 2 měsíční miminko...
Odpovědět