Ty fakt pouštíš sednout ženskou s dítětem proto, aby bylo víc místa v autobuse? Tak to mě tedy nenapadlo, já pouštím sednout někoho, komu se dle mého soudu cestuje ve stoje blbě. Tudíž ženské mladší než já, ale bez dětí a bez viditelných berlí a tak ne, naopak i mladší ženskou s dítětem především proto, aby se jim cestovalo lépe.
Nad sedajícími dětmi a matkami nad nimi jsem se pohoršovala, když jsem to vnímala jako "starší ženskou s děckem pouštím sednout, a ta ženština postává, zatímco harantě se rozvaluje". S vlastními dětmi a postupujícím věkem, kdy jsou ty maminy výrazně mladší a stání schopnější než já , je fakt pouštím proto, aby se jim cestovalo lépe / bezpečněji, a jak si to pořeší, je na nich.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.