Ahoj holky jak se máte?
Já popravdě ani nevím jak se mám
,v práci vyvrcholila krize s nestíháním a to takovým způsobem,že jsme najeli i na noční směny,byla jsem v práci 2x18,5 hodin,další den 10,5hodin a dnes jsem přišla ráno v šest opět 10,5 hodin v práci
za ty všechny dny jsem spala 2,5 hodiny,jsem přatažená příšerným způsobem a nejde mi spát
zítra a v pátek mám volno,zakázka dnes odjela!!!
jen je mi smutno z toho,že lidi od nás z práce místo toho,aby opravdu zamakali,tak na to kašlali a na přes čas místo 45lidí nás chodilo 20
pomáhala nám i naše vedoucí,můj mistr dělal taky první poslední,aby se to stihlo
bohužel jsme s mistrem museli opravovat hodně kusů,ale zmákli jsme to!!! bylo to neskutečně náročné,psychicky jsme byli na dně,stres,ale je to za námi a mám sama ze sebe dobrý pocit,že jsem udělala maximum,ted by se nad sebou měli zamyslet ti,kteří neudělali nic,přitom si neuvědomují o jak moc nám v této zakázce šlo
nemyslím peníze,ale to,že kdyby se toto nestihlo,tak by to byl obrovský průšvih a také by se mohlo stát,že bychom byli bez práce
ale pravda i paní ředitelka by se nad sebou měla zamyslet a už nikdy nebrat takové obrovské množství zakázek
Erik byli dnes na výletě v Praze,vrátili se nadšení,spokojení,i když měli technickou závadu na vlaku,ale vše se vyřešilo a přijeli v pohodě