25.8.2015 18:52:42 MÍŠA&FÍK
Výhrůžky
Před garáží si mě odchytil člověk, kterého jsem v životě neviděla a začal mi vyhrožovat.
Ačkoliv znal mé jméno, které mu prý řekla paní parkující vedle ( maminka mé spolužačky ze zš) , videntně si mě s někým spletl.
Tvrdil, že donáším nějaké jeho ex drby o něm, jeho snad nynější přítelkyni a dítěti , které má ve střídavé péči.
Neznám ani jeho, ani nikoho, ani nikam nic nedonáším, samozřejmně....prý i s fotkama........ takže jsem ani nezapříčinila bolavý rozchod.....a asi milion zmatených věcí, které si ani nepamatuju......
......co si ovšem pamatuji bylo to, když mě několikrát upozornil, že pokud se jedná o dítě, a pokud se ještě něco doslechne, nebude si brát servírky a půjde rázně , bez okolků a tvrdě za svým......
Měl oblečené hadry z naší zdejší FN, v kapse auta, kterým blokoval moji garáž měl povolení k vjezdu do areálu FN a snad jsem si zapamatovala SPZ auta.
Evidentně po oné " persóně" jak jí ( mě) nazýval, pátrá delší dobu, neboť prý ví, že je to blondýna, pracuje jako dealerka a bydlí asi tady někde.
Prý už sprdnul jednu jinou blondýnu......
Mám šanci zjistit, kdo mi to vlastně vyhrožoval ?
Mám ho jít nahlásit na policii ???
Budou mě vůbec poslouchat ?
Nerada bych tady chlápka potkávala denně......vypadal hodně odhodlaně......brrrrrrrrrrrr!
Odpovědět