záleží, co myslíš tím folklórem. dechovku apod. naprosto nesnáším, Šlágr by měli zakázat, takový program podle mne snižuje IQ národa ale já žila jako děcko několik let na Moravě a hlavně jsem měla učitelku "ze staré vlastnenecké školy", která v nás lásku třeba k lidovkám vzbudila zcela přirozeně. často k nim měla nějaký vymyšlený příběh, abychom si uměli představit, o čem to vlastně je. pak se folklorem jednu dobu zabývala moje teta, z etnografického hlediska, pořádala na Baráčnické rychtě vánoční a velikonoční výstavy, se kterými jsem lehce pomáhala. díky Hutkovi jsem objevila a zamilovala si Sušila. takže - takový ten komerční rádoby folklór, z toho je mi blivno. ale stará lidová tvořivost je mi něčím milá a blízká. dost se to časem začalo odrážet i v mém vlastním tvoření. to vše neznamená, že chodím každou neděli v kroji a v paneláku máme selské židle
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.