Re: Zázračný úklid
Uz kdyz to ctu, tak je mi z toho uzko a prijde mi to chore. Vyhazovat veci ostatnim se nema. Bez diskuzi. Kazdy neco hromadime. A co?
Osobne celkem nepotrebne veci vyhazuju (prodavam, venuji, charitni kontejner, tridim, ap.), na druhou stranu mi dela radost schranovat zbytky latek a stuzek a prizi atp. pak z toho kreativne tvorit napr. neco s detmi nebo na deti. Dela mi radost, ze ty zbytky zuzitkuju. Parkrat se mi stalo, ze jsem neco vyhodila a hned vzapeti to potrebovala. Ano, vzdy si muzu dovolit si nejakou podobnou blbost koupit, ale jednak je to skoda penez a jednak je desny opruz takove malickosti pak shanet. Manzel je taky sberatel, ale ma na kramy vymezene prostory a pokud mu to z nich nepreteka, tak mi to neva. Zaroven je kutil, umi improvizovat a vzdy, kdyz prijdu s nejakym tvorivym napadem, tak on na to ma material a umi to realizovat. At mi jde pani k sipku, ja takto uklizet nepotrebuju. Takhle kdyby osobne chodila pravidelne mi vytirat, myt koupelnu a utirat prach. To bych ocenila vic, nez obsesivni vyhazovani. A to rikam jako nekdo, kdo zije s dvema malymi detmi v malem byte.
Odpovědět