Bedunko nerozumím. Co by mi měl připomínat? Že bydlíme v dvougeneračním domku ze zahradou v hezkém bytě, nemusíme platit hypotéku? Bedunko, moji rodiče a my máme své soukromí. To je dost důležitý napsat. Proto nevím o čem mluvíš, nezlob se. S tchýní si teď telefonujeme, já ji zařizuji doktory (ne manžel), já ji sháním to když vidím, že ji něco schází; potřebuje. Nejsem taková semetrika jak mě třeba vidíš.
Já tuhle diskusi založila, abych si udělala názor. A nutí mě to víc přemýšlet o tom. Třeba jsem teda fakt semetrika. Z některých příspěvků je to evidentní
Takže bych to asi mohla udělat tak, že někdy pojedu s tchýní a manželem, příště pojedou sami, napotřetí třeba manžel pojede jen se mnou (nebo taky ne), tzn. budu chápavá a budeme trávit víkendy s tchýní už nadosmrti.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.