13.11.2015 21:48:43
Maťa.
Re: Dítě odešlo bez dovolení z kroužku
Tý jo, to je naozaj nevhodné chovanie. To Ty by si mohla řvát po ní, že má v čase kroužku za decko zodpovědnost a že má ona průser, ne Ty v konečnom dosledku.
Dnes - poprvé v živote - mi kluci vyviedli niečo podobné. Volala mi učiteľka do práce, že jestli jsem mladšího syna (prvňáček) dovolila pustit domů hned po vyučování (ověřovala si, jestli jsem synovi dala lísteček s omluvenkou a jestli ho on jí náhodou nezapoměl dát).
Sdělila jsem ji, že ne. Ona vyděšeně, ale slušně, že se v šatnách mladší syn potkal se starším a odešel s ním domů bez ohlášení učitelce. Tak som volala staršímu, decka dorazili domov, nato som hneď informovala učiteľku a zároveň ju ujistila, že doma dostanou oba kartáč (taky dostali!).
Starší to neudělal v zlém úmyslu ani mladší. Starší má totiž (po domluvě s náma) dovoleno vzít bráchu z družiny (je tam uveden, že může i on vyzvednout). A nezaplo mu, že mladší ještě nebyl odevzdán třídní do družinky a že tedy nemůže.
Ale učitelka by po mě (byť je důsledná), neřvala nikdy! Normálně jsme se domluvili.
P. S. Teraz som si to po sebe prečítala, v zápale som začala slovensky a skončila česky. Už to prepisovať nebudem, tak díky za toleranciu
Odpovědět