23.11.2015 11:17:06 ha.va.na
Re: inkognito profil na FB
Tak díky za názory
Dcera se na mě obrátila sama, protože ji to obtěžovalo, ale sama nemá dost kuráže, aby mu neodpovídala. Naléhal na ní, aby spolu šli někam ven a ona odmítala. Ten rozhovor mi ukázala dobrovolně. Je jí sice 18, ale nevěří tomu ani ten, kdo ji zná, vypadá na 15. A naivní a neprotřelá je taky tak. Cizí člověk, co se brání představit se a vymýšlí si historky proč, vymýšlí si i místo bydliště a snaží se přidat si do vymyšleného účtu zas další cizí mladé holky je trochu podezřelý, nemyslíte? Jak to asi mají vymakané ti, co se takhle baví s jedenáctiletými? A protože tu je riziko, když on ví, kde bydlíme ( a není to v zastavěné oblasti), jasně že chci zabránit tomu, aby mi dcera skončila někde zahrabaná ve křoví. Tak nic tedy hlásit nebudu, abych nevypadala šáhle i před policií a zkusím si dotyčného "vysmejčit" osobně. Pokud je pravda aspoň to, že tady někde má chalupu. Jestli bylo vymyšlené i tohle, nemám žádné vodítko a pak bych chtěla vidět vás, jako matky, jak statečně pouštíte dceru každý den několik kilometrů mimo civilizaci na autobus.
Odpovědět