Silvie, já se fakt nedivím. A nebudu se divit ani když se Pavlásek protančí do finále..... Holt náš národ (ale i Slováci) je prostě divný. Koukala jsem na Československo má talent, bylo tam opravdu hodně zajímavých soutěžících ve finále a bác - vyhrála poměrně průměrná zpěvačka s dojemným životním příběhem...... To samé Superstar - včera vypadla snad jediná holka, která tam měla pořádný hlas.
Já se fakt nedivím, sice mě mrzí, že místo krásného tanečního umění se koukám na medvěda ale co s tím - všem sms posílat nemůžu, na to mám málo peněz ;) Možná by pomohlo, kdyby porota začala Pavláska hodnotit pozitivněji a diváci by pak třeba začali soucítit s někým jiným.....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.