Re: mandelinko, ale ty to tu vypisuješ z velmi klidné brněnské čtvrti
Anni,
já teda tady vnímám velké množství zhysterizovaných lidí s názorem "ani jednoho uprchlíka, je to všecko svoloč", kteří šmahem označujou ostatní za "naivní sluníčka, který budou litovat" nebo přímo za přisluhovače nějakýho zla jen proto, že si dovolej oponovat tý hysterii (což opravdu ani zdaleka neznamená, že by si mysleli "vemte všechny, dejte jim doživotní rentu a přizpůsobte se jim").
A ani tak jsem si nevšimla, že by je někdo (aspoň tady) označoval za nácky.
A když mě někdo obviní z výše uvedeného stylem "ty blbý sluníčko, podporuješ zkázu celý Evropy, počkej až tě někdo podřízne/znásilní, tak budeš mluvit jinak", tak s ním vůbec nemá cenu diskutovat, jak píše Vendetta.
Nějak nemám pocit, že by se tady profiloval nějakej střed, kterej by byl schopen o tématu diskutovat bez vášní.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.