29.11.2015 21:17:32 Ivka (dva kluci)
Re: Šifrovací hra pro děti - dovolená po vlastech českých
Super nápad! Akorát by mě odrazovaly dvě věci. Jednak jsem "objevovací" typ a nebavilo by mě předem objíždět tu trasu. Chtěla bych zkrátka "hrát" taky
. Druhá věc-určitě bych zmenšila akční radius, projet za 2 týdny celou republiku představuje dost hodin v autě - to by nás nebavilo
. Ohledně šifer alias "privátních kešek" mám dobrou zkušenost s turistickými mapami na seznam.cz. Řada turistických cílů (i pidi - studánka, kaplička, památný strom, skála...) tady má popis, fotku, vyfocenou infoceduli či rozcestník - z toho se dá skvěle čerpat při vymýšlení šifer, aniž by člověk dané místo osobně navštívil. Mám zkušenost s vymýšlením takových her, ale měli jsme pevnou základnu a odsud podnikali výpravy. Byla to oblast Vysočiny. Různé oblasti republiky mají různou "hustotu" takto pěkně zdokumentovaných míst. Asi by to chtělo nejdřív si poněkud zúžit zadání - co vás baví a zajímá, jestli spíš památky, města nebo přírodní zajímavosti, hory, zříceniny...také kolik toho chcete nachodit...nebo jezdit všude autem? Nebo na kolech?
Přeju hezkou zábavu, ať se dovča vydaří
Odpovědět