13.1.2016 0:46:30 Delete
Re: Máte doma vatu?
Termix,
tady jsou podobná témata často. Většinou je to o tom, jaké nesmysly si učitelky navymýšlejí a jak to chtějí do druhého dne.
Já to jako matka neznám, moje děti, když něco musely mít do druhého dne, tak proto, že to pozdě řekly, ne že by jim to řekla pozdě učitelka. Já poučena odtud se fakt snažím buď nic nechtít, nebo když už, tak dost dlouho dopředu. Přesto mi zkušenost potvrzuje to, co se píše tady...že jsou mé požadavky přehnané.
Věci, co vycházejí do 10 Kč/osobu raději kupuju ze svého, když už se tedy rozhodnu něco vytvářet mimo běžný obsah aktovky a kufříku na VV. Co není třeba kupovat, snažím se mít nachystané v dostatečném množství z vlastní domácnosti.
Vlastně poslední zkušenost mám z tohoto týdne. Dala jsem dětem týden (včetně víkendu, kdy nemají žádný jiný domácí úkol) na to, aby si z novin, časopisů, letáků vystříhaly písmena na nápis na desky. Bylo mi od několika sděleno, že noviny ani letáky doma nevedou. Desky jsem jim koupila já, některé jsem asi viděla naposledy, když jsem je rozdala
. Nápis na nich má sotva polovina dětí. A to jsem jim donesla balík letáků, aby si z toho mohl kdokoliv cokoliv odnést a vystříhat.
Odpovědět