13.2.2016 10:53:52 neznámá
Re: Kvalitní kuchyňské nože
To záleží na člověku.
Manžel a okolní řezníci nedají dopustit na KDS, sice jsou měkký, ale k nabroušení jim stačí pár tahů přes ocílku. ALe bacha mají hodně řad a mezi nimi jsou velké rozdíly.
Já nevím proč nemusím moc Fiskars.
Docela jsem si na drobné krájení oblíbila Tescomu řadu Azza. Nově jsem na zkoušku koupila Wenger, a žádné nadšení, ostří se rychle ztupilo a nějak nám nejde pořádně nabrousit, pro domácí broušení je moc tvrdé.
Chystám se vyzkoušet Fissler, mám od nich hrnce a ty se mi zdají bezkonkurenční.
A Victorinox, ty zas mají dobré ohlasy na netu, ale obávám se, že bude podobný Wengerům.
Odpovědět