17.2.2016 15:12:22 Anni&Annika
Re: Fotograf Šibík fandil běžencům, ale pak je viděl a změnil názor
no nevim Bin...ale tohle me k tvemu chovani vubec nepasuje. Tebe tohle desi?
Víc než uprchlická krize mě děsí fašizace Evropy a šílený nárůst xenofobie a nenávistných projevů, které nejsou nijak a nikým postihovány...
Ja bych dokonce rekla, ze jsi rasista.
Presvedcil me o tom dnes tvuj pristup ke me, kdy jsi mi dost zaludne a utocne vysvetlovala, ze jsem obycejny cesky ekonomicky imigrant, ktery ma drzet hubu a krok a hlavne si nemyslet, ze muze mluvit za zemi /v mem pripade sama za sebe a lidi ktere znam/ ve ktere zije, neb neni cisty Nemec. Kdyz jsem ti sdelila, ze je vec jinak nez ty se domnivas, oznamila jsi mi, ze teda jsem Nemka, ale ne CISTA Nemka a pripomela jsi mi, ze nejhorsi jsou ti, co do zeme privandrovali a hraji si na mistni vlastence, ac jimi vubec nejsou /neni to jejich materska zem/ a nemaji na to tudiz proto zadne pravo.
Nejak fakt nepobiram, pokud mas takovehle nazory, proc se tak bijes za imigranty v Evrope. Proto, abys jim jednou sdelila, ze jsou uplny povl a maji drzet hubu a krok a hlavne nemit zadne naroky a nazory, kdyz se v dane zemi nenarodili a nejsou cisti Nemci /Cesi atd..atd.../?
Odpovědět