Re: ahoj
Ahoj holky, přidávám se k Vám. Mám tedy termín na 8.10., ale budu rodit CS, takže asi poslední týden v září.
Jsem tedy oficiálně teprve 11.tt. Rodičům už jsme to řekli, širší rodině ještě ne, nechci aby mi nějaká vzdálená tetička psala na FB něco "vhodného" na zeď, když v práci to ještě nikdo netuší. Čekám na průkazku a dobrou náladu šéfa
V úterý jdu na genetické testy na krev, a za 2 týdny potom na ultrazvuk. Trošku se toho obávám, protože jsem v 6.týdnu prodělala hnusnou chřipku s horečkou :-(( Ale mimi dle ultrazvuku prospívá dobře, je větší než by mělo, krásně mu bije srdíčko, mám velmi poctivou doktorku, už mi dělala 3 ultrazvuky, takže se dá krásně porovnávat ten růst. Moc se na mimi těšíme, snažili jsme se dva rok, až teprve, když jsme začali prodávat byt, kupovat jiný, řešit hypotéku a prostě mít taky jiné starosti, tak to najednou klaplo. Takže nás letos čeká rok plný změn
Naštěstí se stěhujeme jen o 2 domy dál než teď, tak nemusíme měnit malé školku, zvykat si na jiné dojíždění, apod.
Jinak jsem také čekala, že když to řekneme malé, tak to hned bude vědět každý, ale naopak...
Odpovědět