Re: Cortavance
nn límec jsem ji nedala, vzhledem k tomu, že jsme většinu dnů byly doma až v 6-7 hodin večer a o víkendu taktéž, nemohla by se normálně najíst/napít. doufám, že toto pomůže, stálo to dost a veterinář se tvářil, že to je nejlepší výdobytek lidstva. vzhledem k tomu, že ještě navrhl, abych udělal odvar z dubové kůry a přikládala gázou na ta místa obklady, tak vůbec nezná kočky, u psa toto je přeci jenom možné, ale toto je spíš kočičí scifi. jestli už ani toto nepomůže, musím změnit veterináře. i vzhledem k tomu, že už ji "popichuje" i jiné další místo na těle, kde si jazýčkem moc nedošáhne, natož drbáním, tak si myslím, že by se to mělo léčit kompletněji jako klasická alergie, a ne jen stříkat kortikoidy na postižená místa. je mi smutno :( najela jsem na RC hypoal., pro dvě kočky plus veterina plus toto ještě mě dává finančně dost zabrat, nemám opravdu peněz nazbyt, a tak moc moc doufám, že toto pomůže, jen si njesem jistá, jestli to může d otakto rozškrábaného, ale už jsem to tam stříkla, horší to snad už být nemůže
ještě zkusím změnit od příštího měsíce kočkolit, třeba to pomůže.
Odpovědět