Taky máme s motivy problém, většinou tedy kupuju trička bez motivu a třeba jedno dvě na danou sezónu s motivem. Ale dá to práci najít nějaký neutrální - ne úplně hloupé nápisy, zvířata a příroda, cestování, "naše" sporty (třeba mi nějak nejde koupit tričko se surfařem, když nesurfujeme ). Plus pěknou barvu, plus kvalitní materiál (musí být bavlna, nejlépe biobavlna)... a když už to nestojí majlant, chybí potřebná velikost... Tmavší a neutrální barvy nevadí, i když snažím se, aby bylo tu a tam i něco barevného, teď momentálně nosí syn pěkné žluté triko s hlavou indiána.
Jen se mi zdá, že s kvalitou to jde pěkně z kopce, dřív vydržely obyčejné bavlněné věci i pro dvě tři děti, teď se to rozpadá dřív, než z toho vyroste jedno - prodřené švy na rukávech, děravá kolena na legínách a teplákách. Je fakt, že těch kousků nemají moc, a jak se pořád točí, rychleji se obnosí, ale stejně.
Krásné jasné barvy a kvalitní materiál mají uax trička, motiv si můžeš vybrat, stojí tedy dost, ale zase jsou fakt kvalitní a česká - jedno bys třeba mohla... . A nebo jednobarevné Jožánek, dají se koupit za cca 170 za jeden kousek a jsou taky velmi kvalitní. Ještě možná farmers, ale tam mně trochu vadí, jak všechno šijou jednou režnou nití a taky se mi jejich oblečení ve švech hodně trhalo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.