Re: Přibírání na váze během braní Eye Q
Kukuřice, u nás to je kvůli za prvé koktavosti, a za druhé vývojové dysfázii. Bere rok te´d v květnu, a za sebe můžu s čistým vědomím říct, že co se týče soustředění, tak je to na sto procent úspěch. Jak předtím byla zkratová, odbíhala v myšlenkách, nedokázala se soustředit, chytnout tu nit a držet se jí, prostě kdo tohle zná, ví, o čem mluvím, tak opravdu za mě jednička. Co se týče mluvení, stále řešíme, a řešit budeme celý život, o tom žádná, ale opravdu poznám, kdy třeba vynechá, nebo kdy měla méně. Předtím jakoby byla v myšlenkách roztříštěná na více místech, nepochopitelná jednání se omezily, a i ani nejsou, a dokáže být myšlenkově na jednom místě. Jenže přibírá, a to fakt nejíme nezdravě, tedy normálně, k tomu se snažím vždy zdravější varianty, sama jsem vegoš a doma maso nedělám, takže ani salámy či tak, jednou za čas ji koupím 70% kuřecí šunku, to když si sama poví, jinak ne. Je mi jasné, že více se hýbat, ale takto žijeme stejně a dokonce zdravěji než předtím celá léta, není žádný skok nebo zlom ve výživě či pohybu. tak přemýšlím nad tím Eye Q. Bude ho brát dál, to je jasné, a už jsem zařadila ještě více pohybu, tak uvidíme :)
Odpovědět