14.5.2016 22:20:10 TaJ
Re: Kino s dětmi
Tak v uvedené situaci bych asi odešla...ale zase já bych do kina s dítětem šla jen na něco, o čem bych si byla téměř jistá, že ho bude bavit a vydrží u toho....se synem jsme chodili a chodíme spíš do divadla, pro něj je to takové nějaké "přijatelnější", je tam přestávka, není to tak hlučné (je citlivější na hluk a ta multikina jsou fakt šílená)....v kině jsem s ním doteď nebyla - jako menší by tam celou dobu prostě nevydržel a taky doteď by bylo celkem obtížné najít něco, co by ho zaujalo natolik, aby tam vydržel...ty klasické kreslené filmy, co se obvykle pro děti dávají, ho nikdy moc nezajímaly - ať to bylo Cars, Doba ledová, Shrek, Letadla apod...u toho nevydržel ani doma, když to dávali v televizi, nebo jsme to měli na DVD půjčené...koukal chvíli a šel od toho....a vlastně ani teď jsem zatím neobjevila v programech něco, co by ho zaujalo....ale on má asi nějaký specifický vkus - nedávno s velkým zaujetím sledoval Četnické humoresky a dneska se mermomocí chtěl koukat na Noc na Karlštejně
Odpovědět