Jano, no nevim. Ja otehotnela ve 42...zcela bez problemu, proste jsme se rozhodli pro dite. Ja bych tu prirodu zas tak nepodcenovala. Moje byvala kolegyne otehotnela bez problemu v 45..taky se rozhodli a slo to hned. A to jsem teda ani nebyla na plodovce, riziko a pravdepodobnost geneticke vady mi PC vypocital jako pro vekove hranici 20tiletych
Jinak k zakladelce tematu.... ty jsi samozivitelka? Pises....Nasla si novou praci, zacala stavet dum.
Jestli je to tak, tak bych si to na tvem miste rozmysela. Jestli jsi vdana a tohle cele financne utahnete bez problemu, tak to prober hlavne s manzelem. Ale osobne se priznam, ze to potrebuje notnou davku energie. Ja po trech letech MD nastoupila do prace a byl to pekny frmol. Nastesti jsem v te praci nebyla dlouho. Doma je to pohoda, ale chodit k tomu do prace, to uz stoji tu notnou davku energie k tomu. A ani k tomu nemusim stavet ten dum.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.