Ešte mám, holky, možno taký priblblý dotaz, ale ja fakt neviem, na koho sa s ním obrátiť... (Vlčku, prepáč za vpadnutie do tak peknej témy).
Mladší syn veľmi intenzívne prežíva moje tehotenstvo, teší sa na malú a vybral jej meno Linda. Tak - meno je to pekné, praktické, a myslela som, že má i to plus, že sa nedá škaredo nazvať. Lenže už 1. osoba, ktorej som to povedala, mi vpálila, že v škole mali Lindu a nadávali jej Linda-pin.a. Manžel mi tvrdí, že je to blbost, že toho by sa nebál, a ja netuším jak to chodí v ČR, a hlavne to zas tak úplne bežné meno nie je. Nechcem malej zavariť, chápete... Čo myslíte Vy - je tu veľká šanca, že by jej takto nadávali a radšej vybrať iné meno?
Je mi trápne za tento dotaz (ako z Bravíčka, avšak rubrika už dospelých), ale nechcem po okolí roztrubovať moj "problém", tak som miesto reálu zvolila virtuál
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.