8.7.2016 13:03:38 terapeutka
Re: Nadměrné pocení
Používám momentálně antiperspirant Odaban (z lékárny, malý sprejík cca za 200,-) a jsem spokojená. Loni jsem zkoušela Driclor, ale je to fakt dost agresivní, po aplikaci dost pálí a štípe (nicméně opravdu se na místech, kde se aplikuje 100% nepotíte). Letos mi lékárnice doporučila Odaban a dobře se to aplikuje (sprej - driclor je kulička) a opravdu neštípe, nepálí, samozřejmě nepoužívám 24h po holení. Aplikuje se to podobně jako Driclor jen na noc a to klidně jen 1-2x za týden (na začátku užívání asi 5-7dní každý večer, pak prodlužovat intervaly). Během dne pak jen stříknu běžný deosprej "na vůni". Může se stříknout i na vatičku a nanést třeba na čelo, případně stříknout i na dekolt, chodidla.... prostě tam, kde se nechcete potit.
Jako sajrajt to určitě bude, ale funguje. nemůžu v práci chodit mezi lidmi s promočeným podpažím a se stékajícími čůrčky potu z obličeje, krku, zad... na pracovišti je létě teplota klidně kolem 30°C, vzduch vlhký a bez pohybu, já se naopak hýbat musím a nemůžu nosit ručník kolem krku
Odpovědět