EU autosedačka v USA
Ahoj vsem maminkam v USA. Cekame miminko a objednali jsme si trojkombinaci kocarek z Evropy. Ale asi jsme to nedomysleli s autosedackou :-( Autosedacka je sice EU vyroba 2016, ale je to bez samostatneho podstavce na pevno do auta. Je pouze na upevneni na pasy. Je podle evropskych norem. Oznaceni ma CAPRI 0-10kg ECE R44/04. Chtela jsem Vas poprosit o rady. Je to nase prvni mimco, jsme tu sami a nemame se koho zeptat.... Mohu zde vubec tuto autosedacku pouzivat??? Jestli napr. ne, tak muze me policie dat i pokutu pri kontrole? Nebo byste to neresili a autosedacku uzivali? Jak je to v porodnici, kde je povinnost mit autosedacku sebou, tak muzou mit nejske namitky v nemocnici a nepovolit propusteni miminka do te doby nez bude autosedacka podle USA norem??? A pokud byste mi radili vubec ji tady neuzivat, tak muzete mi poradit jakou koupit znacku, typ, aby nebyla moc draha, byla bezpecna a sla pouzit napr.i do letadla k navsteve CR ??? Nevim mozna to moc resim....ale radeji se Vas zeptam, nez dostat pokutu nebo ze by nam nechteli propustit miminko u nemocnice .... Mozna mate nektera zkusenosti i s evropskou autosedackou zde.... Mozna k doplneni, zijeme v Illinois. Budu rada za kazdou radu a vas cas. Predem Vam dekuju.
Odpovědět