To je známá historka, už jsem tu o tom několikrát psala. Já nerada vařim. A nesnesu, když stojim u plotny a pak to nikdo nejí. Stalo se nějak, že jsem upekla kuře a pak děti, manžel - jeden po druhym chodili domů s tím, že z nějakého důvodu nebudou jíst. Manžel byl poslední, padlo tehdy "v práci jsme měli na školení občerstvení", nebo něco takovýho. Už jsem byla nějaká načatá předtím a tak kuře letělo z okna. Pak mi ale došlo, že je venku kolie a že by se mohla propíchnout kostičkou, tak jsem jí to šla na tu zahradu obrat. Jedna věc je jistá - kolie si to určitě maximálně užila a věřim tomu, že na ten den vzpomíná. Ještě pořád mi občas přijde, že u toho okna nějak postává, možná čeká, jestli zase něco nepřiletí. To už je takových 8 let určitě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.