5.8.2016 15:47:33 Myšutka*
Re: Zážitky z tábora
Ono někdy může být problém i v malé informovanosti. Loni jsem udělala chybu, že jsem poslala děti na mastňácký tábor jenom na základě doporučení sestřičky z ordinace a na základě toho že kolega slyšel, že to tam je dobrý". Doteď se biju do hlavy. Obrovský tábor, chatky, bazén atp. a mí dva skautíci tam byli jak prodaní. Ještě první noc mi volala totálně vystresovaná holka, že tam nevydrží, že se bojí holek v chatce, že když šla za vedoucí, tak ji seřvala a že se jí bojí taky atp. Pro mě to byl šok, protože normálně jezdí na 3 týdny do lesů, týden z toho mají puťák a spí pod smrčkem a nikdy problém nebyl. Jeli jsme tam a převzali si dvě děti - kluka s modřinama okradenýho o oblíbenou hračku (plyšáka), holku s věcma načuchlýma cigaretama (spolubydlící s vědomím vedoucí v chatce kouřily) a poučenou, že do konce tábora ji kluci naučí, jak se "to" správně dělá...
A hlavňák mi při předání řekl, že mám přecitlivělé děti, které patří do lesa a na tento typ tábora nepatří a že se skautíkama jsou vždycky potíže...
Odpovědět