seznam nemám. Vlezu do obchodu - ovoce + zeleninu, případně brambory - pasírovaná rajčata - mouku, cukr, olej - ráda bych řekla, dle potřeby, ale spíš mám většinou nadbytek jednoho a nedostatek druhého, těstoviny, rýži (po 5kg), luštěniny u nás nikdo nejí, kuskus apod. jen pod pohrůžkou násilí - mletý mák (nemám mlýnek ani trpělivost) - kypřící prášek, sušené droždí - Mysli - toho jedí hodně, kupuju při akcích do zásoby - kafe (při akcích beru hodně) - pečivo a chleba, jeden balíček nějakých těch rýžových chlebíčků - mraženou zeleninu v kilovce + navíc balení mražené kukuřice (je-li třeba) - sýry + salámy (balené, nebalené mi nevydrží, takhle máme sice víc obalů, ale nic nevyhazujeme) - každému jeden "dobrý" (myšleno slazený barevný) jogurt dle výběru - mléko (při týdenním nákupu čerstvé), máslo, vajíčka - maso (snažím se střídat různé druhy masa), to taky beru balené, týden mi vydrží, jinak zamrazím - každému jednu sladkost - šťávu - manželovi nějaké dobré pivo pro chuť na večer
Občas matjesy, makrelu, výjimečně sardinky. Děti ani manžel nejedí pomazánky tvarohové, což mě poněkud omezuje.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.