4.9.2016 15:12:52 Lei
Re: ZUS nebo sport?
Tak zrovna to hraní dětem mi přijde super a příspěvek docela chápu. Mne rodiče nedali ani na sport, ani na ZUŠ a já sama jsem se nikam nedrala, takže jsem se systematicky nevěnovala ničemu, kromě nějaké výtvarky po škole. Dnes si myslím, že je to škoda, že by mi trochu drilu neuškodilo. Jsem člověk, který x věcí načne a nedokončí, možná, že nějaký pravidelný trénink v dětství (+ nutnost veřejně vystoupit, prezentovat své dílo) by se byl hodil. Já jsem se přihlásila do ZUŠky v jednadvaceti a fakt mě vzali, chodila jsem s mrňaty, pískala jako domácí úkol Princeznu ze mlejna a hrozně mě to bavilo, dnes mohu pískat dětem písničky, které si naporoučí, sama si pro relax zapískám Vlastu Redla nebo Alžbětinskou serenádu (vrchol mého umu
) a přijde mi to super. Výrazně se zlepšil i můj zpěv, s tím, jak jsem se naučila hrát na nástroje. Stejně tak kytara, zvládla jsem jako samouk. Zrovna včera jsme pěly u ohně s holkama Tři citrónky a Babičku Mary
. Je jim 3 a 5 a písniček znají nadprůměrně. Strašně ráda bych uměla na klavír, ale to už asi nedám...
Odpovědět