Re: Věnujete se svém volném čase koníčkům, které vás nebaví?
"No, abys byla po dokončení šťastná, musí tě to bavit aspoň rámcově :) "
Ano, o tom celou dobu píšu. Pokud mi rámec, celek stojí za to, přemůžu se v dílčích nezábavnostech.
Nepíšu o hře na nástroj, o kterou dítě nestojí vůbec, nikdy nestálo a není šance, že by o něj kdy stát mohlo.
Nepíšu o koníčku, který mě nebaví jako celek, ale o situaci, kdy vím, že abych si lépe užívala milovaný běh, je třeba občas posilovat core a protahovat, což mě těžce nebaví. Nechápu, co na tom kdo nechápe. Nástroj a sport (a i jiné věci) jsou holt o cvičení, pravidelnosti, soustavnosti. Když to někdo chce dělat pořádně, tak mu nezbývá, než se překonávat. Možná ho baví i to sebepřekonávání v něčem, co nemusí. Prostě jen tak, pro ten pocit "dokážu to".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.