Delete, promiň asi mám na to jinej názor. Rozhodně nejsem žádná matka "prvnička" , která jen teoretizuje. Mám doma 17 letého, kterej na 1. stupni docela hodně marodil. A vím asi, jak vypadalo dohánění učiva doma. A to patřil k nejchytřejším ve třídě a jako jeden z mála se dostal na 8G. Takže dřina s ním nebyla. Ale legrace to není a každej na to nemá. A je potřeba si to uvědomit. Mě třeba hodně stresovaly ty termíny - co do kdy má umět. Stresuje mě to i u naší třeťačky. Holt všichni nejsme lidi s pedagogickým nadáním a nadšením a schopni zvládat ten management domácí školy. Já jen píšu, že to nemusejí být jen samá pozitiva a procházka růžovou zahradou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.