Moucho, vím o čem mluvíš, mám podobné reakce, také jsem typ "zabila v afektu". Párkrát se mi takhle podařilo vyletět, nebylo to teda bez příčiny, vždycky jsem měla pádný důvod a ten druhý pravděpodobně ponaučení do konce života. Ale dobré to není, to vím, snažím se na to dávat pozor, jsou to nepřiměřené reakce. Ale je to něco ve mně a v určitých případech tak prostě reaguji, i když se snažím si na to dávat pozor. Také potom mám takový třes, jsem úplně z toho vyšťavená a když se mě někdo zeptá za 5 minut, co jsem na toho dotyčného vlastně křičela, tak nevím, mám ukázkové okno. Takže Tvoje problémy jako třes, opar a podobně jsou určitě spojeny s tímto výstupem, bylo to prostě enormní emocionální vypětí, které běžně neprožíváš a to vyústilo v toto, taková obrana těla.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.