Re: Sedat si naha u gynekologa na zidli pro pacientky
Tak já mám hardcore: u bývalé dr. byl taky systém "holý zadek v předsíni". Jednou jsem měla jít na vyšetření s plným močákem. Jakožto vypleštěná čtrnáctka jsem to do puntíku dodržela (já vůl . Hned po "koze" jsem lékařce sdělila, že už to nevydržím a že se omlouvám, ale musím...vyletěla jsem jako blesk, v kabince jsem si natáhla to nejnutnější...zdrhala na wc (mezi lidmi jdoucí k holiči, na pojišťovnu apod)... Jaké bylo mé překvapení, když jsem doběhla zpět a v ordinaci měla paní doktorka jinou pacientku, která se jistojistě převlékala mezi zbytkem mých věcí. Šlo o cca 3 minuty, během kterých mohla dělat cokoliv-vypsat žádanku, zprávu...dodnes mám pocit, že mi to udělala naschvál, protože mě měla za hypochondra (jako bych mohl za to, že neumí správně stanovit diagnozu). V 18 jsem u ní byla naposledy a pak jsem se přehlásila jinam. Pro moji maminku, je ale tato dr. stále bůh.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.