""Pokud ...fyziologické těhotenství a nekomplikovaný průběh porodu, nabízíme možnost přirozeného porodu." Nabízejí možnost. To je vážně ohromné, jsem vděčnost sama."
- ne všechny ženy chtějí přirozený porod; většina chce epidurál a porod co nejkratší
"Přeji si klidné prostředí a zachování intimity." Vážně někdo zvažoval, že odpověď na tahle políčka bude "ne, mě nevadí rodit v cirkuse na pódiu, hlavně ať tam hodně řve hudba"?
- někdo tam chce mít 5 příbuzných, což intimitu vylučuje
"Za perlu plánu, která mě úplně rozběsnila, považuji toto: "Pokud se matka nemůže starat o své dítě, může se o něj starat otec nebo osoba, kterou matka určí (platí pouze za předpokladu, že si matka hradí nadstandardní pokoj)." Jinými slovy - když nám dáte úplatek, možná vám i půjčíme vaše dítě. ""
- reakce zakladatelky totálně nesmyslné; je zřejmé, že otec nemůže předstírat, že je rodička a lehnout si na pokoj k dítěti a dalším čerstvým matkám.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.