13.1.2017 5:37:47 Lída+2
Re: Praktické vychytávky pro rodiiné kempování
Lime,
mě i skládací barel přijde zbytečný. Za ty roky co takto jezdím...bude to 20let....by jsme ho nevyužili, přemýšlím o tom od včerejšího večera.
možná, kdyby jsme byli na místě, ale my máme rekord v několika kempech 3 noci.
odpadky házím do sáčku po nějakém jídle co jsme zrovna snědli, každý večer se to vyhodí, ráno se založí nový a zase se to vyhodí.
Mám za sebou krom Beneluxu (to bylo jen 25-30C) a loni Anglie a Skotsko (první týden 32C a pak kolem 20C)....dovolené 30-36C. Vždy dobré a pohoda. Nic se nepřehřívalo, jak jsem si myslela.
Loni jsem toho táhla extrémně hodně, včetně kulichů a rukavic. Rukavice využili všichni, kulicha nakonec jen já. Oni si brali kapucu od bundy.
Já oblečení mám v těch krabicích. A nemá to každý zvlášť ,ale mám třeba bedničku a v tom mám pro každého na výměnu tričko, ponožky a spodní prádlo, takže netřeba vyndávat vše. Na špinavé prádlo máme vak po spacáku co skončil v kontejneru pro bezdomovce, když se mi vyprázdní nějaká krabice, tak do ní skládám to oblečení, které vezeme dom a oni ho pak v autě umístí tak, aby se vyndalo až doma.
zkusím najít fotku jak to má manžel se synem nachystané a pak v autě. pyžama jsou u spacáků, ale jelikož proběhla obměna synům, budou letos ve vaku po jednom ze spacáků, nebo ušiji další.
ten cukr se mi osvědčil brát v balíčkách (jak dostaneš v kavárně ke kávě). A pak ještě zavřít do plastové dozičky. A med přelívám do menší sklenice. A marmeláda....no loni jsme skončili u pomerančové Anglické.
Odpovědět