Mandelinko, ale vždyť zakladatelka psala, že mu snad nikdy neřekla přímo co a jak chce. Myslím si, že jen super sex vztah neudrží a naopak, pokud je chlap pozorný, je skvělým partnerem i mimo postel, pak tak vztah nezkrachuje jen na ne stoprocentním sexu. Já bych třeba skvělého chlapa k vodě neposlala jenom proto, že mám raději trochu jiný sex. Pokud mám vztah a sex s někým, kdo mě miluje, mám přeci velkou šanci, že mi partner bude víc chtít vyjít vstříc. Kdo má naprosto ideální sex v dlouholetém vztahu? Mně to teda přijde docela směšné uvažovat o rozchodu jenom kvůli tomu, že chlap zatím neprojevil zájem sám od sebe o tvrdší nebo rychlejší sex. Jak dlouho má člověk super vztah za předpokladu, že se chlap mimo postel chová jako vůl?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.