Mirku, kdyby se ty vesmíry protínaly, tak bych neměla v jedné staré kabelce rozsudek. Ne, o ex nepíši, nechci mu věnovat energii. Jednou jsem se nechala unést a popsala jeho nevěru. V žádném případě to nebyl důvod k rozvodu. V podstatě je mi líto soudců, co se musí zabývat takovými smutnými věcmi. A ještě poslouchat ty bláboly účastníků řízení - no, aspoň jsou za své utrpení (ti soudci) slušně zaplaceni.
Přiznám se, že jsem čekala jiné téma - to co B. opakovala - kdyby člověk znal diagnózu partnera, kamaráda, známého - choval by se jinak? A jak? Já ho nezaložím, protože před "diagnosama" mám respekt. Hlavně u dospělých. V podstatě nikdo není úplně bez nálezu. Pardon.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.