27.4.2017 4:57:18 Hanka 75
Re: Letadlem s dvojčecím hlubokým kočárkem
nevím, kam chceš letět (nečetla jsem to tu celé), ale jestli na dva dny někam kvůli sobě (kvůli dětem těžko), tak opravdu zvaž, zda brát děti s sebou (a za mne i zda někam vůbec letět).
Je mnohem vyšší pravděpodobnost, že něco chytnou, než když budou doma.. mysli, že jim mohou zalehnout uši a bude je to bolet nebo nepříjemné. Známý mi říkal, že jeho dítěti zalehli uši (cesta po Evropě k moři), bylo už větší 2-3 roky, celou dovolenou si stěžovalo, že ho bolí ouška-ne dramaticky, ale stěžovalo... jak to poznáš a vyřešíš u mimin ? Jasné je, že lidi cestují s prckama hodně, za rodinou, za prací.. ale u nedonošenců bych si to asi kvůli nim odpustila. Neužiješ si volno, pohodu, klid (přírodu) i bez letadla někde v Čechách ? Já bych tedy i kvůli sobě volila co nejjednodušší cestování a přesuny a nezatěžovala se letadlem. S dvojčaty v hotelu mám zkušenosti, na dva dny do ciziny letadlem byť do dražšího hotelu bych do toho nešla, všechny ta energie na zabalení, vybalení, rozkoukání... ale jinak jo, mám hodně hezkých vpomínek na pobyt v hotelu s dvojčaty, ale vždycky to bylo i náročné, nikdy to nebyl oddych, jen změna (bývala jsem s nimi tedy často i sama, ve dvou je to jiné).
Odpovědět