Re: Zase ty peníze - tentokrát v souvislosti s hlídáním cizích dětí.
Já to chápu tak, že hlídat děti ti nevadí, ale chtěla by jsi vyúčtovat náklady. Nedá se nic dělat, vem to tak, že jsi dospělá ženská a že jsi to schopná zvládnout a kousni do toho kyselého jablka hned příště. Člověk dělá v životě spoustu věcí, které mu nejsou úplně příjemné, ale praxe ty schopnosti zlepšuje.
Já třeba ráda tvořím, ale nerada své dílo prezentuji. No, ale musela jsem, či spíše, chtěla jsem a kousla se a udělala si prezentaci a před cizími lidmi to odkecala s co nejpříjemnějším výrazem a ty další prezentace byly samozřejmě jednoduší. Nebo jsem měla nechuť se naučit jezdit autem s manuálem, když jsem byla zvyklá na automatiku. Schválně jsem tedy žádala manžela, že chci řídit, když jsme někde měli jet, i když se mi do toho ve skutečnosti vůbec nechtělo. Prostě si řekni, že to uděláš a udělej to.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.