po tech ca 12ti letech co sem chodím, bych řekla, že mnoho věcí, které tehdy byly novinkami jako ( ted´mě nenapadá ... nošení dětí v šátku, kojení do vždy a všude do 3 let dítěte, duly u porodu apod... ) byly novými společenskými fenomény a rodina.cz sdružila progresivní matky ( a dost vyhraněných osobností )které tuto (dnes v podstatě samozřejmou součást ) mateřství dokázaly "implementovat" generaci žen, jenž rodily silné ročníky 2003-2010. BYLY TO PIONÝRKY POSTKOMUNISTICKÉHO MATEŘSTVÍ. A možná jednou bude rodina v učebnicích Ano, přiznám se Rodina.cz velice formovala můj názor na těhotenství,porod,mateřství, Mám to tu ráda, at´už to tu zrovna žije nebo ne.....a i když už vím ,co kdo řekne...protože uznejte.... kam jdete, když vás na.ere šéf, rozbrečí manžel a vytočí děti... ? na rodinu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.