Re: Propíchnutí ušních boltců u děvčátka
Pouze jsem chtěla napsat,že nesdílím váš názor,že k holkám prostě náušnice patří.Je to v podstatě to samé,jako: K holkám patří dlouhé vlasy,ke klukům krátké. Myslím,že je zapotřebí trochu individuálnější přístup. Co komu sluší a vyhovuje,je věcí každého jednotlivce.
Já kupříkladu již delší čas uvažuji o sundání svých náušnic (které beztak nosím jen proto,že je mám a ačkoli jsou kvalitní, občas se nevyhnu jakýmsi napuchlinám v jejich okolí. Už vůbec nemluvím o tom,když se náušnice někde zadrhnou.) a po dnešku,kdy jsem si je na zkoušku sundala mi přijde ušní boltec daleko přirozenější.
Těším se na dobu, až se bude tvrdit (dle současných trendů je to, myslím si, i realistické), že propíchnuté prsní bradavky k holce prostě patří. To, že toto příroda původně v plánu neměla, stejně jako propichování uší, a že to bude nejspíš vadit při kojení, už je asi jedno.
A trochu netypická rada: není lepší tedy novorozencům propíchnout na těle co se dá, aby si později mohli vybrat, kde dirky chtějí, a nemuseli by se s jejich propichováním trápit potom?
(Já se teď budu zase chvilku "trápit" s jejich zarůstáním.)
Odpovědět