Cairo, mě spíš zaráží, že Konvalinka si stěžuje, že nic nestíhá a přesto tu pořád zakládá a vede dlouhé diskuze několik dní...já když mám něco jiného na práci, tak sem nejdu...teď jsem tu třeba hodně, protože musím být v práci, ale nikdo tu zatím moc nechodí, takže není nic moc co dělat...a nebo v noci, to už taky nic na práci nemám...ale máš pravdu, že je to pořád dokola...myslím, že Konvalinka se sem prostě chodí vypovídat, postěžovat si, ale stejně si z těch rad nic moc nevezme, vždycky se najde nějaký důvod, proč tohle a tamto nejde....ty diskuze pak už jedou tak nějak samospádem...myslím, že většina z nás by měla na práci jiné věci, ale hodně lidí asi zajímá, jestli už se konečně něco stane, změní...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.