Ve věku okolo 10 let měl jednou syn na nějakou dobu zakázaný PC, ale nebylo to ani stavěné jako "trest za něco", bylo to kvůli školnímu prospěchu a bylo to stavěné tak, že PC mu ukrajuje čas, který by měl věnovat škole, tak PC zůstane na čas zavřený, než syn dožene školu a naučí se dělit čas mezi povinnosti a zábavu.
No a nedávno proběhl jeden trapný pokus o trest z mé strany, který dopadl opravdu tristně: syn udělal hloupost, která mi opravdu vadila, tak jsem rozhodla, že než věc napraví, nesmí k nám na víkend jeho slečna. Výsledek byl samozřejmě ten, že slečna stejně přijela (nebydlí ve stejném městě) a mrzli spolu od rána do večera venku. Takže potrestána byla v první řadě nevinná slečna a pak já, neboť jsem kvůli ní měla výčitky.
Myslím, že tím jsem s trestáním dětí jednou pro vždy skončila
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.