Alena, přesně, koukla jsem se na ten u nás ve městě, projistotu ještě koukla na MMS co mi přišla včera od známé 100km daleko....potomky má 2. a 3. čtyřletého....gymlu v dalším městě.
A pak koukla na gympl 30km a na další na jinou stranu od nás, ale ten je sportovní. A ty děti tam jsou na intru všechny. Jetou do 7-21h....trénk, škola, trénink, škola, trénink, spaní.....to je neobjektivní. O tom se tu nepíše.
Známé dcera byla v jiném kraji na plavání zaměřeném gymplu a skoro nejezdila domů...to byl teprve zápřah.....zlatých pár hodin o kterých si tu píšeme. Loni maturovala.
A na další 2 v krajském městě.....prolítla jsem jich několik.....
Něco takového by chtěl mladší syn na cyklistiku. Jen o žádném nevím, že by přestoupil. A pak nevím jestli chci, aby se tak dřel...a trenér by ho taky nehonil tak moc. To je tak, když člověk potká někoho s kým kdysi chodil na kroužek je na zmiňovaném sportovním gymplu....jen tématicky se nám nehodí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.