Re: Máte kabelku o bag ?
Mně přijdou tyto diskuse lehce vyhrocené, ať si každý nosí, co chce, a když za to ty peníze dá, ať je dá. Co jsem tu našla "tipy", tak podle letmého náhledu na net levnější než ta plastová zrůdnost nebyly. Ta má výhodu aspoň v tom, že každá kabelka může být jiná, a když je člověk soudný, tak to není nic do očí bijícího. Až mě o""bag přestane bavit, tak se obávám, že těžko seženu něco tak variabilního. V zimě používám delší ucha kvůli kabátu, v létě mám krátká, bohatě to stačí, nemusím mít dvě různé kabelky apod. U paní, co šije vnitřní tašky, originál se mi nelíbil, jsem si řekla, kolik a jaké kapsy dovnitř chci, aby mi to vyhovovalo, tohle jsou věci, které jsou pro mě důležité. Nosím krabičky s jídlem a další věci a nesnáším, když mě něco z tašky tlačí do boku, protože ne vždy má člověk čas obsah dokonale poskládat, tady se nic takového nestane. A poslední věc, která mě na většině normálních kabelek pro běžné nošení odrazuje, jsou přezky a zipy, které ničí oblečení. To u o""bag taky není. Takže jak je vidět, každému vyhovuje úúúúúplně něco jiného a jak jsem už psala, buďme rádi.
Odpovědět