Fascinuje ma, ako Vás (niektoré) nadvihujú Mandelinkine prejavy výraznej spokojnosti s jej životom, so sebou.
Čo Vám na tom vadí?
Nenapadá mi NIČ, nech by sa takto vyjadril (zvlášť teda virtuálne!) ktokoľvek. Nemám najmenšiu potrebu sa v nikom rýpať a zisťovať ako sa vyjadril, ako to myslí, ako to v skutočnosti má a nakoniec to vyhodnocovať či dokonca o tom pomerne búrlivo polemizovať.
A inak - Mandelinka je jeden z nickov, s ktorým by som nemala najmenší problém si sadnúť "na kávu" (v úvodzovkách preto, lebo kávu nepijem). Veselá, sebavedomá, inteligentná, NEVZŤAHOVAČNÁ - pre mňa teda výborný spoločník (súdim podľa mojich občasných postrehov a verím, že realita by nebola výrazne iná).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.