Čáry, máry, fuk - můj manžel je prezident!
Představte si, že jste se dneska ráno vzbudily a zjistily jste, že váš manžel (u pánů manželka, ať nediskriminujem) byl právě zvolen prezidentem.
Potěšilo by vás to, nebo spíš vyděsilo?
A máte něco, co byste s pomocí takto získaného vlivu a peněz rády zařídily?
Já bych asi byla nešťastná z té už doživotní publicity, z toho, že spousta věcí už se pro mě "nebude hodit", že nebudu vědět, jestli ten či onen se ke mně chová hezky jen ze servilnosti a jinak by si o mě neopřel kolo... a s tím vlivem a penězi mě napadá maximálně charita (která by ale asi byla víceméně nepsanou povinností, a tak by mě to spíš sr.lo, protože to fakt není moje parketa), a asi špičková lékařská péče pro mě a moje blízké. A ještě možná studium dětí, ale to je otázka, protože fakt by bylo jejich snem studovat na Harvardu? Třeba ten jejich sen půjde splnit i když jsme obyčejná Kudla a Kudlák.
A využívat ten vliv PRO SEBE by stejně člověk moh jen v omezený míře, protože jinak to vypadá ještě hůř než nepadnoucí kostýmek a poté, co by se octnul v nemilosti, by mu to asi leckdo dal sežrat.
A co vy, myslíte, že by vám to nějak výrazně rozšířilo možnosti, nebo by to bylo spíš pro zlost?
Odpovědět