20.11.2017 11:32:24 TaJ
Jak máte doma uložené dárkové papíry, taštičky apod.?
Pod vlivem stále se objevujícího tématu debordelizace domácnosti, jsem se do toho tady dneska taky trochu pustila, ne že bychom tu měli skladiště, ale ledacos na vyhození se tu našlo...a přitom mě tak napadlo, jestli by se ty dárkové papíry, taštičky, stužky, celofán a podobné věci, nedaly uložit nějak líp, mám to zatím v jedné velké kartonové krabici, stužky v sáčku, papíry nastojato v jiné krabici...ale přijde mi, že je to pořád tak nějak nepřehledné, když v tom někdo něco hledá, tak se to celé rozhrabe apod...jiné věci mi nedělají problém nějak zorganizovat, ale na tohle pořád nemůžu najít ten ideální prostor... Co vy? Jak máte podobné věci uložené? Jinak, asi mi nepomůže rada, že to doma nemáte a kupujete to přímo na danou věc
, nám vždycky nějaký papír nebo stužky zbydou a taštičky v celé širší rodině různě kolují, takže ty, co dostaneme, tak zase za čas putují k někomu jinému...takže ty tu prostě taky pořád nějaké máme...a občas je fajn, že člověk prostě jenom sáhne do zásob a nemusí nikam jít... Díky moc za nápady...
Odpovědět