Nechlubím. Jednou jsem teda dala těsně po jejich druhých narozeninách na FB video, uměla celou abecedu, prostě poznat všechny písmenka. Teď v pěti umí číst, ne plynule, ale přečte všechno a to mi už nepřipadá zas tak výjimečné, porovnává trojciferná čísla, umí je číst, říct, který je větší a zajímá se o biologii, v tom leží. Tak jsem se pochlubila ...Chytrá je, to nemusím nikomu vykládat, ale protože jí jde všechno samo a rychle, tak nesnáší obalsti kde je pozadu, třeba grafomotorika a těžce si nevěří, nechce to dělat. Čas ukáže, jak se s tím popere. Dneska je každé druhé dítě geniální, nadprůměrné a nebo podprůměrné a tak aspoň indigo popřípadě SPU - ne že bych nevěřila na SPU, ale je toho nějak moc. Jsem na to trochu alergická.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.