18.5.2018 21:09:34 kysnutá knedla
Re: Vtipný dárek k 50
Diskuziu som nečítala, a tak sa možno budem opakovať.
No ale v prvom rade - neznášam "vtipné" darčeky! Ani dostávať ani darovať, resp. vymýšľať (našťastie som o to ešte nebola požiadaná).
A ak by na to došlo, tak by som mala jediné kritérium - aby po tom darčeku neostala nejaká výrazná stopa, resp. aby nezaberal podľa možnosti žiadne (alebo fakt len minimálne miesto). Z toho vyplýva, že prichádzajú do úvahy v podstate len 2 možnosti:
1. jedlý darček (na to je síce potreba aspoň trochu zručnosti alebo mať kontakt na niekoho šikovného)
2. vyrobiť pohľadnicu (a myslím, že s minimom námahy by mohlo vzniknúť skutočne niečo vtipné a originálne). Neviem čo Vás s oslávencom spája, tak podľa toho by som volila motív. Napr. ak chodíte spolu na nejaké túry/šport, tak by som vystrihla z časopisu nejaké miesto (o ktorom ste sa bavili), a do toho dala hlavy Vás, zúčastnených (vystrihnúť z fotiek a vyrobiť koláž).
Ak jazdíte spolu na dovolenky, tak vystrihnúť vysnívanú destináciu a do nej opať vlepiť Vaše hlavy (alebo aj telá). Atd
Takáto súčasť darčeka nie je ani trápna ani gýčová, ani nezaberá miesto, ani neurazí.
Odpovědět