Já nosím pár vyloženě barefoot modelů a pár modelů, které mají některé parametry BF, ale ne tak tvrdý došlap (hlavně do práce). Zároveň jsem to konzultovala s fyzioterapeutkou, která mi poradila, jak nohy uvolňovat, jak cvičit... A uplatňuju na chůzi i tzv. systém spirální stabilizace, což je takový celotělový rehabilitační cvičení. Ale to všechno je proto, že se snažím změnit pohybovej stereotyp. Lidi, kteří chodili "dobře" i v botách, to asi nemusí pojímat tak exaktně
Zatím se mi zvedla příčná klenba na levý noze a přestaly mě bolet večer palce, resp. bolí mě zcela výjimečně. Takže dobrý.
Tu konzultaci u fyzioterapeuta, kterej tomu rozumí a kterej ti to případně i zodpovědně rozmluví, každopádně doporučuju, někdy člověk ani neví, kde všude má nějakej problém.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.